Pasta

Pasta

zondag 15 januari 2012

Tip uit de supermarkt: Pirato Gourmet Chips Balsamico


Deze chips, die verkrijgbaar is bij de Aldi, is een verrassende aanrader. Verrassend ten eerste, omdat hij zoals gezegd verkrijgbaar is bij de Aldi, die nu niet bepaald een winkel is die bekend staat om kwaliteitsproducten. Toch is het met de Aldi zo, net als met vele andere supermarkten en winkelketens, dat je moet weten wat je er moet halen. Aanraders van de Aldi zijn vaak te vinden in het snoep- en snackvak; Aldi is nu eenmaal een Duits concern.

Ten tweede is deze aanrader verrassend omdat het chips is. Wat kan er bijzonder zijn aan chips? Het zijn toch gewoon gefrituurde aardappels? Bij deze chips is dat niet het geval. Ze zijn precies lang genoeg gebakken, precies dun genoeg gesneden en hebben precies genoeg smaak.

Die smaak van deze chips is moeilijk te omschrijven. Je proeft inderdaad het balsamico-azijn waaraan de chips zijn naam dankt, maar ook knoflook en suiker. Hij is in ieder geval verrukkelijk en een bezoekje aan de Aldi waard! Ik ben verslaafd!

13 opmerkingen:

  1. de aldi mag afgebrand worden

    BeantwoordenVerwijderen
  2. deze chips is hetzelfde als croky maar dan onder een slechtere naam en veeeeeeeel goedkoper

    BeantwoordenVerwijderen
  3. de aldi is nert zo als de action en zeeman

    BeantwoordenVerwijderen
  4. jullie zijn allemaal heel erg negatief he? AHAHAHA. Kroky zuigt dat is voorzwervers. pirato balsamico chips is echt heel lekker! blijf lekker dromen van je "vresleijke" Kroky.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Kroky en pirato is hetzelfde

    BeantwoordenVerwijderen
  6. @ anoniem leer nederlands

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb net een compliment gemaild aan de makers in België. Deze sjippen zijn écht voortreffelijk en doen kwalitatief zeker niet onder voor welk a-merk dan ook. De curry is ook prima te doen. Die met peper en zout heb ik nog niet getest.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. welke hersenbeschadigde ziekte heb jij?

      Verwijderen
    2. gr.degene die de aldi wil afbranden

      Verwijderen